Snijd 2 bolletjes gember in flinterdunne plakjes en hak de rest heel
fijn.
Doe de fijngehakte gember met de marmelade, de wijn, de wildfond, de tijm
en het gemberpoeder in een pan en laat dit mengsel ± 5 minuten
zachtjes inkoken.
Verhit in een koekenpan 25 gr boter en bak de reebiefstukjes in ± 2
minuten bruin en van binnen rosé.
Bestrooi ze met zout en peper.
Schep de biefstukjes op een bord, dek ze af met aluminiumfolie en houd
ze
warm.
Zeef de saus boven het bakvet en laat haar op hoog vuur ± 3 minuten
inkoken.
Snijd de rest van de boter in klontjes en roer deze één voor
één door de saus.
Laat de saus niet meer koken.
Schep de saus op 2 warme borden en leg de reebiefstukjes erin.
Leg de plakjes gember in de saus.
Garneer de biefstukjes met een toefje peterselie.
Lekker met in sinaasappelboter gestoofde spruitjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |